UNIQUE EXPERIENCES

Oletteko  nähneet ja kokeneet jo lähes kaiken?
 Etsitkö uusia, erilaisia ennenkokemattomia elämyksiä?
Toteuta tämä meidän kanssamme turvallisesti ja helposti.
 Olemme toteuttaneet vuosien varrella mitä erikoisimpia haaveita.
Jo pelkästään Joulukuinen meriretki maailman kauneimpaan saaristoon on suurimmalle osalle suomalaisistakin  ennenkokematon elämys. Myöhäissyksyn saaristo tarjoaa täydellisesti erilaisen fiiliksen ja maisemat , mitä kesäinen saaristo.

Jos meillä käy tuuri, olemme paikalla juuri silloin kun lahdet alkavat jäätymään.
Voimme yöpyä Isokarin majakan juurella  nauttien tyylikkäästä illallisesta. Toinen vaihtoehto on myöhäissyksyn purjehdus Kuunari Lokilla, tunnelma salongissa Marraskuun  illassa jää taatusti mieleen.

Sporttinen ryhmä voidaan viedä Kelkoilla Levin hiihtokeskuksesta vaikka jäämerelle asti . Elämys voi olla vain korkeatasoinen huvila ja sen rantasaunan pehmeät löylyt. Vai pidetäänkö tämän vuoden management meeting  Venäjällä Pietarissa unohtumattomissa puitteissa tai yritystaspahtumanne  Virossa linnassa Tallinan kupeessa?

Tai jäämurtaja retki talvella saaristoon ja pelastautumispuvuilla uimaan väylään.
Kalamiehille vaihtoehtojen kirjomme  on  loputon helikopterilla koskemattomille tunturijärville Raudun pyyntiin tai  ahvenanmaan saaristossa suurhaukea jahtaamaan. Nämä tapahtumat ovat jotain erilaista ja  jättävät ikuiset muistijäljet toisenlaisina elämyksinä teidän mieleen. Haluatko palkita parhaat työntekijäsi matkalla Suomeen näihin elämyksiin?
 
Edellä mainitut vain muutamia esimerkkejä  tekemistämme seikkailuista
Kysy lisää myyntipalvelustamme
 
 
Uniikit elämykset ovat kätesi ulottuvilla, tervetuloa.
 
Kimmo Hotanen
Elämysjohtaja

Katso lisäkuvat »
Ultimate
Families

Site

Etusivu
Risteilyt
Kalastus
Tapahtumat
Levi
Unique
Majoitus
Referenssit
Yhteys